ANKARA / ETİMESGUT - Fatma Bacı Anaokulu

Şbt

Yüz yüze 100 çocuk oyunu projesinde mendil kapmaca,ip atlama, çember çevirme oyunları oynandı.

Şbt

Okulumuz Europan schoolnet tarafından Avrupanın prestijli okullarına verilen etwinning school etiketi almaya hak kazanmıştır..

Şbt

Okulumuzda yürütülen Mutfak Atölyesi Projesinde Zeynep Öğretmen ve öğrencileri Pizza yaptılar...

Okulumuz öğrencileri MTA Şehit Cuma Dağ Tabiat Müzesi

gezimiz.

Şbt

Mesleki Farkındalık Kapsamında Yazar Rüya GÜNDÜZHEV'le öğrendilerimiz buluştular.

Okulumuz rehberlik öğretmeni Mustafa Tat

Sağlıklı yaşam,

Bilinçli teknoloji

Nezaket sözcükleri

Akıllı İşaretler

konularında Seminer düzenledi.

Ara

Dilimizin ZENGİNLİKLERİ projesinin okulumuz panosu çocuklarla birlikte hazırlandı..Veli ve öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak  hedeflendi.

Ayrıca Dilimizin ZENGİNLİKLERİ PROJESİNDE okulumuz velisi çocuk kitaplari ressami ve grafikeri Ümmühan Bulut, kendi kitabindan çocuklara GRAFİKER kelimesini tanıttı.

Kendi eserlerinden çocuklara  etkinlik yaptirdi.

Velimize projemize desteğinden dolayı teşekkür ederiz..

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından başlatılan 'DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ 'projesi okulumuz afişi hazırlandı.

Annemin Çantasi kitabi okundu. Aile katilim etkinliği  ile birleştirerek bez Çanta  boyama etkinliği yapıldı.

Velilerimize destekleri icin teşekkür ederiz

Planlar dahilinde proje okulumuzda aktif bir şekilde yürütülmeye devam ediyor.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığının okulöncesi kademelerinde başlatmış olduğu  DİLİNİZİN ZENGİNLİKLERİ projesini okulumuzda başlattık.

Proje yürütme komisyonu kurularak gerekli planlamalar yapılmıştır..

Etkileşimli kitap okuma etkinliklerimiz devam ediyor..

Kas

Fatma Bacı Anaokulu öğrencilerimiz cumhuriyetimizin Kurucusu, Bağımsızlığımızın Mimarı Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikalini okulumuzda özlemle, sevgi ve saygıyla andı.

Okulumuzda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda Atatürk'ün hayatı ve fikirleri konusunda konuşmalar yapıldı, şiirler okundu. Hazırlanmış olan Atatürk sergisi çocuklarımız ve velilerimizle tarafından gezildi. Atamızı sonsuza kadar yaşatmanın, Cumhuriyet değerlerine sıkı sıkıya bağlı  nesiller yetiştirmekten geçtiğine inanıyor ve ulu önder Atatürk'ü tekrar saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz.

Ekm

Fatma Bacı Anaokulu'nda Cumhuriyet'in 100. yılı kutlandı.

Okul bahçesinde düzenlenen programımız, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Etkinlikte, Cumhuriyet'in 100. yılına özel hazırlanan öğrencil ,veli ve öğretmen gösterileri ile Türk bayraklarıyla Cumhuriyet şarkıları söyledi.

Fatma Bacı Anaokulu Okul müdürü Mehmet Çalışkan, amaçlarının çocuklarda milli bilinç oluşturmak ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı şekilde yetişmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Gürsel AVCI okulumuzu ziyaret ederek Cumhuriyetimizin 100. Yil etkinliklerini yakindan incelediler.

100.yil pastasi okulumuzun sabahçı öğretmenimlerimizle  kesildi.

Ekm

Okulumuz rehber öğretmeni  Mustafa  Tat yaşımıza uygun programlar izlemenin önemi , akıllı işaretler ve oyunda kazanma kaybetme  konusunda bilgilendirme yaptı.

Eyl

Okulumuz rehber öğretmeni Mustafa Tat Zor Duygular İle Başedebilme ve Teknoloji bağımlılığı konusunda Seminer düzenledi.