ANKARA / ETİMESGUT - Fatma Bacı Anaokulu

Fatma Bacı Anaokulu

Adres
Ahimesut Mahallesi 1886 Sokak Fatma Bacı Anaokulu Blok No1 Etimesgut/ANKARA eposta adresi fatmabacianaokulugmail.com
Vizyon
Çocuklara yaşam boyu öğrenme aşkını aşılayabilecek ortamlar oluşturarak; bireysel farklılıklarını dikkate alan, farklı eğitim öğretim yaklaşımları ile tüm gelişim alanlarını destekleyerek sağlıklı kişilik geliştirmelerini sağlayan örnek bir kurum olmaktır.
Misyon
Aile ve çocuk merkezli eğitim anlayışı doğrultusunda, çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanmış eğitim programı ile; milli, manevi, ulusal ve evrensel değerlere sahip, Atatürk ilklerini özümsemiş, , kendini, doğayı, toplumu seven, merak duygusu gelişmiş, paylaşımcı, işbirlikçi, özgüvenli, öz denetimli ve mutlu “birey”ler yetiştirmektir.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖRETİM
08:00-13:00 (SABAH GRUBU) 13:00-18:00 (ÖĞLEN GRUBU)
DOĞALGAZ
Toplu taşıma araçları: 512 ve 534 nolu araçlarla sağlanmaktadır.
ile 22,8 kmk ilçeye 4,8 km uzaklıktadır.